Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06/11/2020

Λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα μέτρα που ανακοίνωσαν τα συναρμόδια Υπουργεία σχετικά με τον Covid-19, το γραφείο μας συνεχίζει την λειτουργία του και εξυπηρετεί τους πελάτες του κανονικά (προς το παρόν...).

Όλες οι λειτουργίες της εταιρίας μας συνεχίζονται κανονικά μέσω τηλεφώνου, διαδικτυακά μέσω της Δωρεάν εφαρμογής On-line υπηρεσιών αλλά και με φυσική παρουσία στο γραφείο.

Για την ευκολότερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στις on-line υπηρεσίες του γραφείου μας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: δωρεάν on-line υπηρεσίες

Η επικοινωνία με το γραφείο μας συνεχίζει να γίνεται τηλεφωνικά στο 2373065555 ή με e-mail στο info@metron-halkidiki.gr

Η διεκπεραίωση των εργασιών θα γίνεται ως εξής:

- Οι εκδόσεις των κοινοχρήστων θα συνεχιστούν κανονικά ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των πολυκατοικιών, με την παροχή των απαραίτητων υπηρεσιών καθαρισμού, ανελκυστήρα, ηλεκτρικού ρεύματος, θέρμανσης και κάθε άλλης έκτακτης δαπάνης. 
- Η αποστολή των κοινοχρήστων θα συνεχιστεί κανονικά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των πολυκατοικιών. Ιδανική επιλογή αποτελεί βεβαίως η δήλωση ενός προσωπικού λογαριασμού e-mail, προκειμένου να αποστέλλονται τα ειδοποιητηρία πληρωμής κοινοχρήστων σε κάθε δικαιούχο "ασφαλώς", εγκαίρως & χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
- Η πληρωμές των προμηθευτών (συνεργεία καθαριότητας, συντήρησης ανελκυστήρων, κα) θα πραγματοποιούνται μόνον μέσω τραπέζης.
- Οι εισπράξεις των κοινοχρήστων από τους εισπράκτορές μας αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. Αυτό γίνεται για την προστασία τόσο των εισπρακτόρων όσο και των κατοίκων των πολυκατοικιών. Παρακαλούμε πολύ για την πληρωμή των λογαριασμών μέσω τραπεζών ή ακόμα καλύτερα μέσω e-banking, με μεταφορά του ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στον παρακάτω σύνδεσμο
Φροντίζουμε για την υγεία όλων μας…. και εξακολουθούμε να σας εξυπηρετούμε!

Ευχαριστούμε για την προτίμηση.

        
                       Έκδοση Κοινοχρήστων & Διαχείριση Κτιρίων και Οικισμών Εξοχικών Κατοικιών 
              Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες - Real Estate
                Ν.Μουδανιά - Ν.Καλλικράτεια
          Τηλ/Fax. 23730.65555
           e-mail: info@metron-halkidiki.gr
          web: www.metron-halkidiki.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...